Newbornshoot

De twee beste momenten voor een newbornshoot.

Je wilt graag een newbornshoot, maar je twijfelt wat het juiste moment hiervoor is. Je stelt de beslissing uit, maar als je niet oppas ben je te laat.

Zonde toch ??

Maar wanneer zijn nu die juiste momenten?

Misschien herkennen jullie dit allemaal wel, je bent zwanger of je bent net bevallen en je wilt zo graag een newbornshoot. Maar wanneer laat je dit nu doen, je weet dit niet precies. Daar door stel je het uit, waardoor je juist die gewenste shoot kan mislopen.

Hier in deze blog ga ik het jullie uitleggen.

Het juiste moment is gekoppeld aan welke vorm  van newbornshoot jullie kiezen. Ga je voor een lifestyle newbornshoot dan is dit anders,  als wanneer je kiest voor een geposeerde stijl.

Moment 1 : de lifestyle newbornshoot.

Met een een lifestyle newbornshoot kan dit vanaf week 1 tot en met week 12.

In welke week is natuurlijk jouw keuze, maar na een week of 4 gaat jullie kindje zich snel ontwikkelen en kan hij of zij misschien al op de buik liggen, of heeft het al echt een open blik.

Waar gaan jullie als ouders voor? Ga je voor het hele prille dan raad ik aan, dit voor de 4 weken te doen. Maar vind je het juist leuk als je kindje zich al wat verder heeft ontwikkeld dan kan je dit doen tussen week 4 en 12 .

Met de Lifestyle volg ik jullie thuis en fotografeer ik de knuffelmomentjes, het badje, flesje enz.

We spreken samen een geschikte tijd af, wat voor jullie het beste uitkomt in jullie dagritme.

Lifestyle newbornshoot

Moment 2: de geposeerde newbornshoot.

Ga je voor een geposeerde stijl dan adviseer ik dit in de periode van 5 tot 14 dagen na de geboorte te doen.  Omdat de baby dan nog veel slaapt en het heerlijk vind om in de foetus houding te liggen. Na de 14 dagen verdwijnt die natuurlijke foetushouding en wordt het lastiger met poseren en wat een minder mooi resultaat oplevert.

Als ouders krijgen jullie vooraf aan deze shoot de benodigde informatie wat jullie zelf mee moeten nemen.  Ook hier spreken we af welk tijdstip het beste uitkomt voor jullie en jouw kindje

.

Newbornshoot

Wat levert dit  voor jullie als ouders nu op?

Nu je weet dat bij elke stijl van Newbornfotografie een juiste moment van dagen en of weken hoort, kan je gericht jouw shoot gaan boeken. Dit kan teleurstellingen voorkomen om van jouw prachtig kindje een newbornshoot te laten doen. Want stel je wilt een geposeerde newbornshoot laten doen, maar jouw kindje is al 5 weken , dan ben je al te laat om deze stijl te laten doen.

Nu je dit weet geeft dat jullie als ouders een hoop rust, en kun je op tijd reserveren. En uiteindelijk levert jouw dit een prachtige en liefdevolle reportage op van jullie kindje.

Mijn advies aan jullie!!

Bedenk tijdens je zwangerschap wat voor soort newbornshoot je wilt en wanneer dus het juiste moment is  en reserveer tijdig.

In welke dagen/weken willen jullie je newbornshoot het liefst vast laten leggen??

Wil je meer info of ben je nieuwsgierig naar mijn Portfolio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!