Loveshoot

Een fotoshoot vol met liefde

Echte liefde vastleggen op beeld, is misschien wel het mooiste om te doen. Ik geniet dan ook enorm van de blije gezichten van stellen tijdens een loveshoot.

Leg de liefde vast

Tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor altijd vast in een blijvende herinnering. Samen kiezen we een geschikte locatie die het beste bij jullie past of iets speciaals voor jullie betekend. Zoals bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat jullie fijn voelen in de omgeving. Op deze manier zullen de foto’s het mooiste moment, in pure persoonlijkheid vastleggen.

Als onopvallende fotograaf leg ik jullie oprechte en pure liefde vast. Samen creëren we een ontspannen sfeer, zodat er liefdevolle foto’s ontstaan, waarbij jullie beide echt jezelf kunnen zijn. Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk dat jullie je prettig voelen in mijn omgeving. Ik stel jullie op je gemak en samen zorgen we voor een mooi liefdevol resultaat.

Geef je eigen wensen door

Mochten jullie zelf bepaalde wensen en/of ideeën hebben? Of het juist lastig vinden hoe jullie de shoot ingevuld willen hebben. Ik denk graag mee over de beste locaties en de meest ongedwongen sfeer. Zolang het voor jullie prettig voelt, voelt het dat voor mij ook.

Prijzen voor een loveshoot

Voor een loveshoot hanteer ik de volgende prijzen;

  • 2 personen
  • 1 uur fotografie (op locatie)
  • 10 foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook!

error: Content is protected !!