Wat kan ik voor je betekenen

Newbornfotograaf, zwangerschap,familie,portretfotograaf in Klundert, Zevenbergen,Roosendaal, Dordrecht en omstreken.

Bij Leonie van den Udenhout Fotografie kan je terecht voor verschillende soorten fotografie. Of dit nu een newbornshoot of zwangerschapshoot is. Misschien ben je juist op zoek naar een familie fotograaf of wil je een bijzonder portret in een Fine-art stijl. 

Ik heb mezelf gespecialiseerd als zwangerschap & newbornfotograaf.

Kijk eens rustig in mijn aanbod en heb je nog vragen of ideeën. Stuur me gerust een berichtje.

Newbornfotografie

Ik maak mooie foto's van jouw baby in een geposeerde stijl en in een life-style. Daarnaast zorg ik voor sfeer in de foto door middel van accesoires. Ook is er ruimte voor foto's van jouw baby met broer of zus en papa & mama.

Leonie van den udenhout fotografie

Zwangersschapfotografie

Wil jij ook mooie foto's van jouw zwangere buik. Maak van jouw zwangerschaap een mooie herinnering. Dit kan in de studio of op locatie. Daarnaast heb ik een aantal mooie jurken die gebruikt kunnen worden.

Portfolio, Leonie van den udenhout fotografie

Familiefotografie

Wil jij graag foto's laten maken van je familie of gezin. De shoot worden verzorgd op een buitenlocatie.Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat jullie genieten. Als fotograaf doe ik er alles aan om de fotoshoot zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Portfolio Leonie van den udenhout fotografie

Portretfotografie

Wil je ook juist dat mooie portret waar je ontspannen op staat. Of ben je juist op zoek naar mooie foto's van je kind. Bovendien ben ik die geduldige fotograaf en zorg ik ervoor dat jij of je kind genieten van de fotoshoot. En waar je misschien niet zo snel aan denkt is dat ik ook fine-art portretten in mijn studio maak.