Portret fotografie

Portretfotografie voor volwassenen en kind(eren)

Iedereen is uniek en jij wilt een portret van jezelf of je kind. Met mijn passie in de portretfotografie zorg ik voor een mooi en waardevol portret dat levenslang meegaat.

Fotografie in een ontspannen sfeer

Ik creëer een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf te zijn. Juist op dat moment fotografeer ik jouw of je kind(eren).
Voor (jonge) kinderen vergt het vaak best wat concentratie om op de foto te gaan. Ik pas mij op zo’n moment aan aan het kind. Door de ontspannen sfeer, voldoende geduld en geen tijdsdruk krijg ik ieder kind als zichzelf op de foto. Ik zorg ervoor dat het kind zich op zijn/haar gemak voelt. Zo zorg ik ervoor dat er een prettige sfeer hangt, waardoor het kind geheel zichzelf kan zijn.

portret fotografie

Studiofotografie of foto’s op locatie

Het is mogelijk om te kiezen voor portretfotografie in de studio of op een gewenste locatie. Samen kijken wij naar een locatie die het beste bij de persoon past. Zo ontstaat er al snel een ontspannen sfeer, waardoor de foto’s echt persoonlijkheid vastleggen.

Prijzen voor portretfotografie

Voor portretfotografie hanteer ik de onderstaande prijzen. Hierbij wordt geen onderscheidt gemaakt tussen volwassenen en/of kind(eren).

1 persoon

1 tot 1,5 uur fotografie (studio of locatie)

10 bewerkte foto’s in hoge resolutie*

  Prijs: €120,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

Fine-art portretten

Fine art fotografie: Dit is een creatieve manier om jezelf en/of je kinderen te laten fotograferen
Het gaat om de details, belichting tijdens een shoot. Verder besteed ik veel aandacht aan het retoucheren en nabewerken zodat er een mooi en compleet beeld ontstaat . Door al deze aspecten krijg je een Fine-art foto.
De opzet van Fine-art fotografie is vooral om rust, gevoel en sfeer in de foto te leggen.

Prijzen voor fine-art fotografie

Voor Fine-art fotografie hanteer ik de onderstaande prijzen. Hierbij wordt geen onderscheidt gemaakt tussen volwassenen en/of kind(eren).

 1 persoon

1 tot 1,5 uur fotografie (studio)

4 bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie

Kleding in overleg, incl de styling.

Kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs: €150,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 12.50,- inclusief BTW, per foto.

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

error: Content is protected !!