Portretfotografie

Portretfotografie voor volwassenen en/of kind(eren)

Het is niet altijd gemakkelijk om als jezelf op de foto te gaan. Daarnaast kan het ook erg lastig zijn om, vooral jongere, kinderen vast te leggen op beeld. Bij portretfotografie besteed ik aandacht aan zowel volwassenen, als kinderen en zorg ik voor een pure foto.

 

 

Fotografie in een ontspannen sfeer

Ik creëer een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf te zijn. Juist op dat moment fotografeer ik jouw of je kind(eren).

Voor (jonge) kinderen vergt het vaak best wat concentratie om op de foto te gaan. Ik pas mij op zo’n moment aan aan het kind. Door de ontspannen sfeer, voldoende geduld en geen tijdsdruk krijg ik ieder kind als zichzelf op de foto. Ik zorg ervoor dat het kind zich op zijn/haar gemak voelt. Zo zorg ik ervoor dat er een prettige sfeer hangt, waardoor het kind geheel zichzelf kan zijn.

 

Studiofotografie of foto’s op locatie

Het is mogelijk om te kiezen voor portretfotografie in de studio of op een gewenste locatie. Samen kijken wij naar een locatie die het beste bij de persoon past. Zo ontstaat er al snel een ontspannen sfeer, waardoor de foto’s echt persoonlijkheid vastleggen.

 

Prijzen voor portretfotografie

Voor portretfotografie hanteer ik de onderstaande prijzen. Hierbij wordt geen onderscheidt gemaakt tussen volwassenen en/of kind(eren).

  • 1 persoon
  • 1 tot 1,5 uur fotografie (studio of locatie)
  • 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

 

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

 

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

error: Content is protected !!