Home

Fotograaf in de regio Klundert en Zevenbergen

Mijn naam is Leonie van den Udenhout en ik heb een grote passie voor fotografie. Ik kom zelf uit de regio Moerdijk en fotografeer regelmatig in de omgeving Klundert en Zevenbergen. Twee jaar geleden heb ik besloten om mijzelf meer te gaan richten op professionelere fotografie. Op 12 mei 2019 behaalde ik officieel mijn certificaat vakfotografie aan het beeldcentrum.

Fotograferen van mooie momenten

Fotografie zit in mijn hart. Ik vind het dan ook enorm mooi om mensen, in hun natuurlijke schoonheid, voor een langere tijd te kunnen vastleggen. Ik word oprecht gelukkig van het fotograferen van mensen, gezinnen of families. Je staat als fotograaf enorm dicht bij een bijzonder moment. Wat het extra bijzonder maakt om dit te mogen vastleggen.

Juist op deze bijzondere momenten geniet ik zelf ook enorm. Ik vind het fijn om te zien dat de mensen die ik fotografeer gelukkig worden van de herinneringen die ik op dat moment mag vastleggen.

Fotografie met echte emoties

Tijdens een shoot ga ik op zoek naar de echte emotie. Een foto krijgt zijn meest nature schoonheid, door de juiste emotie, op het juiste moment vast te leggen. De foto’s zijn een directe weerspiegeling van de persoon voor de camera. Voor mij is er geen mooier werk om te mogen doen.

Voor mij is ieder mens prachtig. Ik geloof dan ook in de liefde en aandacht voor elkaar en met elkaar. Als bescheiden fotograaf leg ik de mooiste momenten, herinneringen en emoties vast. Voor altijd en speciaal voor jullie.

 Verschillende mogelijkheden in fotoshoots

Naast de verschillende soorten shoots die ik aanbied is het ook mogelijk om voor een locatie te kiezen. Zelf heb ik thuis een kleine studio. Hier is het mogelijk portretten of kleine gezinnen (maximaal 3 a 4 personen) te fotograferen.

Liever een shoot op locatie? Ook dit is geen enkel probleem. Als fotograaf weet ik inmiddels een aantal mooie plekjes te vinden. Heb je zelf een suggestie, dan is deze uiteraard altijd welkom.

Zijn jullie bijvoorbeeld net trotse ouders geworden van een mooi kindje? Of wil je liever gefotografeerd worden in de eigen omgeving? Dan leg ik jullie bijzondere moment graag vast, bij jullie thuis.

Benieuwd naar mijn ervaring en tarieven? Neem dan gerust een kijkje op mijn website of stuur een mailtje naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook!

i

error: Content is protected !!