Privacyverklaring

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF, NEWWBORNFOTOGRAAF, KLUNDERT, ZEVENBERGEN, ROOSENDAAL, DORDRECHT, E.O

Leonie van den Udenhout fotografie, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Contactgegevens:
https://leonievandenudenhoutfotografie.nl/
van Puttenstraat 33
4791 EL Klundert
Telefoon: 0636514820

 

Doel

Ik ben zzp-er en ik behandel alle verkregen vertrouwelijk. Voor het functioneren van mijn bedrijf maak ik gebruik van de diensten van een aantal bedrijven die hieronde bij punt 4 genoemd woeden. Deze bedrijven hebben elk hun eigen privacybeleid. Verdel deel ik uw gegevens met niemand. Als u contact met mij opneemt, bewaar ik de door u opgegeven naam, e-mail en overige contactgegevens. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen. U ontvangt alleeen de nieuwsbrief wanneer u zich hier expliciet voor hebt ingeschreven.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Leonie van den Udenhout Fotografie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Leonie van den Udenhout verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief 

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

–Voor het delen van de fotogalerij , het gebruik van mijn agenda en mailing maak ik gebruik studiomanagement. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing. Klik Hier

–Mochten foto’s verzonden worden via WeTransfer dan geldt de volgende privacyverklaring: Klik hier

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Leonie vanden udenhout fotografie verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Leonie van den Udenhout Fotografie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Met deze bedrijven hebben wij een verwerkersovereenkomt:

  • Aktive campaign
  • studio management
  • Social media
    We willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes.

    Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

     

  • Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    leonie vanden udenhout fotografie gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. leonie vanden udenhout fotografie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
  • Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
  • Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

Uw gegevens worden op goed beveiligde servers bewaard, waarbij ik alle beveiligingsmogelijkheden gebruik. Waar beschikbaar, gebruik ik tweestaps authenticatie. Ik gebruik alleen complexe wachtwoorden en voor iedere website gebruik ik een apart wachtwoord.

  • Recht op inzage, correctie en verwijdering

U heeft het recht om inzicht, correctie en verwijdering van uw gegevens te vragen. Hiertoe kunt u contact opnemen via info@leonievandenudenhoutfotografie.nl

  • Recht om een klacht in te dienen

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Hartelijk dank voor het lezen van deze privacyverklaring. Als je nog vragen hebt, dan kun je die stellen via info@leonievandenudenhoutfotografie.nl