Trouwreportage

Een prachtige herinnering van een onvergetelijke dag

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Ik leg met liefde en passie, heel graag deze onvergetelijke dag voor jullie vast.  Een prachtige herinnering voor later!

Fotograferen met je hart

Uiteraard fotografeer ik altijd met mijn hart. Maar bruidsfotografie maakt mijn beroep toch extra speciaal. Iedere bruiloft is uniek en als fotograaf doe ik er alles aan om jullie liefde en emoties in hun puurheid vast te leggen. Tijdens de trouwreportage observeer en maak ik net die ene foto, op dat bijzondere moment. Mijn sleutelwoorden daarbij zijn: oog voor detail, en pure emoties.

Ik fotografeer jullie en de dag, zoals hij is. Liefdevol, puur en echt, zoals jullie speciale dag zal zijn. Ik ben continue alert op mooie, oprechte momenten en probeer hierbij altijd zo onopvallend mogelijk te werk te gaan.

trouwreportage

Interesse in een trouwreportage?

Denk je na het lezen van deze tekst en het bekijken van mijn portfolio; ja, dit is wat wij zoeken?
Vul dan het contact formulier in of mail naar  leonievdudenhout@hotmail.com. Ik bespreek, tijdens een persoonlijke afspraak, graag al jullie wensen. Mochten jullie nog niet precies weten wat jullie willen, dan help ik graag bij het bedenken van de sfeer die het beste bij jullie past.

Na afloop selecteer ik voor jullie de mooiste foto’s en besteed veel aandacht aan de nabewerking. Door middel van een luxe USB-stick ontvangen jullie de gehele reportage in hoge afdrukkwaliteit. Daarnaast ontvangen jullie een mooi gebundeld mini-fotoalbum. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een luxe trouwalbum.

Prijzen voor een trouwreportage

Het is bij mij mogelijk om te kiezen voor verschillende pakketten.

Hieronder ligt ik toe wat ieder pakket inhoud en wat hiervan de kosten zullen zijn.

Pakket | Basic

5 uur aan fotografie

100 bewerkte foto’s op usb

Mini-fotoalbum

Prijs: € 895,- inclusief BTW

Trouwreportage

Pakket | Luxe                                                                                                                                 

8 uur aan fotografie

150 bewerkte foto’s op usb

Mini-fotoalbum

Prijs: € 1.295,- inclusief BTW

Trouwreportage

Pakket | Deluxe

12 uur aan fotografie

200 bewerkte foto’s op usb

mini-fotoalbum

Prijs: €1.695,- inclusief BTW

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook!

error: Content is protected !!