Wat gebeurt er als mijn baby gaat huilen tijdens een newbornshoot?

Je kent het misschien wel je wilt zo graag een newbornshoot laten doen van jouw kindje.  Maar je bent bang dat je kindje gaat huilen tijdens de shoot.

Wat moet je nu doen??

Die angst dat jouw kindje gaat huilen

Je wilt zo graag die shoot, maar je bent zo bang dat jouw kindje gaat huilen tijdens die newbornshoot en dan?

Jij denkt vast dat dit heel lastig is voor de fotograaf en voor jezelf, want natuurlijk huilt een baby wel eens dat weet toch iedereen.

Je twijfel en twijfel maar en je kom maar niet tot een besluit en voor je het weet gaat die newbornshoot aan je neus voorbij.

* Tijdens een newbornshoot kan het inderdaad wel eens gebeuren dat een baby gaat huilen, dit is totaal niet erg. Misschien wil jouw baby even eten of een schone luier.     En dat kan want een newbornshoot duurt lang genoeg, met deze momenten is juist rekening mee gehouden.

En het is ook belangrijk dat jij als ouders rustig blijft, dit merkt jouw kindje. En hierdoor zal je kindje  sneller rustiger worden.

En met de ervaring die ik als moeder heb, raak ik ook hierdoor niet zenuwachtig van.

Ik zorg in mijn studio voor een wame en relaxte sfeer, zodat jouw kindje zich behagelijk voelt. Ook heb ik een witte ruis/hartslag geluid opstaan, waar jullie kindje zich door ontspant.

Maar mocht het toch niet lukken, ook geen probleem dan boeken we gewoon voor een sessie en kijken we samen wat de beste oplossing is voor jou en je kindje.

Wat bracht deze info jullie?

Juillie kunnen nu zonder zorgen deze shoot boeken en heb je nog meer vragen dan weet je dat je altijd de newbornfotograaf om advies kunt vragen.

En dan hangt er binnen kort een prachtige en liefdevolle foto van jullie kindje boven de bank.

*Je twijfelde of je wel een shoot zou boeken omdat je bang was dat jullie kindje zou huilen tijdens een newbornshoot. Maar je weet nu dat dit heel normaal is en dat tijdens een newbornshoot hier rekening mee wordt gehouden. Er is volop tijd en ook de fotograaf heeft als moeder hier ervaring mee. Ook zijn er allerlei voorzieningen waardoor jouw kindje zich comfortabel voelt.

Ben jij nu nog bang dat jouw  kindje gaat huilen bij een newbornshoot??

Laat het me eens weten in een reactie hier onder deze blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!