Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapssfotografie voor het vastleggen van een bijzonder moment

Je bent zwanger, wat een fantastisch nieuws voor jullie.

Tijdens een zwangerschapsshootkun je echt even stil staan bij dat kleine mensje wat groeit  in je buik en hoe mooi zwanger je bent.

Dit maakt het voor mij extra bijzonder om dit moment vast te mogen leggen met mooie foto’s. Een zwangerschapsshoot is een tijdloze herinnering voor later.

zwangerschapsfotografie voor het vastleggen van een bijzonder moment

Zo rond de 20 weken is het handigst om je fotoshoot vooruit te boeken. Mijn ervaring is dat het maken van foto’s tijdens de zwangerschap het beste kan tussen week 32 en week 36.

In deze periode is de buik vaak op zijn mooist. Tijdens een zwangerschapsshoot zorg ik ervoor dat jij je geheel op je gemak voelt.

Natuurlijk is er ook ruimte om je partner en/of eventuele andere kinderen ook te betrekken bij de shoot. Dit zorgt voor een extra bijzonder moment

Zwangerschapsfotografie op locatie of in de studio

Het is geheel aan jullie om te kiezen voor een zwangerschapsshoot op locatie of in de studio. Wanneer je voor een locatie kiest ben je vrij om deze zelf in te vullen. Vind je het lastig om een geschikte locatie te kiezen? Dan help ik graag bij het maken van de juiste keuze.

Prijzen voor zwangerschapsfotografie

Voor een zwangerschapsshoot hanteer ik de volgende prijs;

1 tot maximaal 6 personen

1 uur fotografie (op locatie of in de studio)

10 foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

error: Content is protected !!