Zwangerschapsshoot | New Born fotografie

Een new born of zwangerschapsshoot voor het vastleggen van een bijzonder moment

Een zwangerschap of net geboren kindje is iets unieks. Ongeacht het aantal zwangerschappen en/of kinderen, blijft dit een speciaal moment. Ik vind het dan ook enorm bijzonder om juist deze mooie momenten te mogen vastleggen.

Leg je zwangerschap voor altijd vast

Zwanger zijn is een bijzonder moment van je leven. Een klein meisje groeit en wordt, na de geboorte, onderdeel van het gezin. Dit maakt het voor mij extra bijzonder om dit moment vast te mogen leggen met mooie foto’s. Een zwangerschapsshoot is een tijdloze herinnering voor later.

Mijn ervaring is dat het maken van foto’s tijdens de zwangerschap het beste kan tussen week 32 en week 36. In deze periode is de buik vaak op zijn mooist. Tijdens een zwangerschapsshoot zorg ik ervoor dat jij je geheel op je gemak voelt. Natuurlijk is er ook ruimte om je partner en/of eventuele andere kinderen ook te betrekken bij de shoot. Dit zorgt voor een extra bijzonder moment.

Shoot op locatie of in de studio

Het is geheel aan jullie om te kiezen voor een zwangerschapsshoot op locatie of in de studio. Wanneer je voor een locatie kiest ben je vrij om deze zelf in te vullen. Vind je het lastig om een geschikte locatie te kiezen? Dan help ik graag bij het maken van de juiste keuze.

Prijzen voor een zwangerschapsshoot

Voor een zwangerschapsshoot hanteer ik de volgende prijzen;

1 tot maximaal 6 personen

1 uur fotografie (op locatie of in de studio)

10 foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

Laat je pasgeboren kindje fotograferen

Naast een zwangerschapsshoot is het ook mogelijk om voor een new born shoot te kiezen. Met oog voor detail leg ik jullie pasgeboren kindje vast. Een lief klein neusje, tien kleine teentjes en een mooi handje dat jouw vinger vastpakt. Unieke, bijzondere momenten leg ik met liefde voor jullie vast.

Om de sfeer fijn en vertrouwd te houden voor iedereen, kom ik graag langs aan huis. Hier fotografeer ik jullie kindje in de eigen omgeving, waar het zich vertrouwd voelt. Uit eigen ervaring weet ik dat het fotograferen van jullie kindje het beste kan in de periode van 5 tot 14 dagen na de geboorte. Uiteraard zijn papa, mama en broertjes en/of zusjes meer dan welkom tijdens de shoot.

Speciale foto’s van jullie pasgeboren kindje

Tijdens een new born shoot is het mogelijk om te kiezen voor enkele accessoires. Zo is het mogelijk jullie kindje te laten fotograferen in een mandje, tussen dekentjes of naar eigen wens iets anders. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor de neutrale omgeving van bijvoorbeeld de slaapkamer. Dit is geheel naar eigen wens in te vullen.

Prijzen voor een new born shoot

Voor een new born shoot hanteer ik de volgende prijzen;

  • 1 tot maximaal 6 personen
  • 1 tot maximaal 3 uur fotografie (aan huis)
  • 10 foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €225,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 5,- inclusief BTW, per foto.

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook