Algemene voorwaardes.

Algemeen

  1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle foto’s en fotoshoots van Leonie van den Udenhout Fotografie.
  2. Bij het afnemen van foto’s en fotoshoots gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

    3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Leonie van den Udenhout Fotografie worden          aangepast.

Fotoreportages

1.U kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt, Leonie van den Udenhout Fotografie is vrij haar artistieke kennis en inzicht in de fotoreportage toe te passen.

2.Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt. Leonie van den Udenhout Fotografie zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto’s, zodat de stijl van de fotografe vastligt in de fotoreportage. De fotoreportage is pas compleet nadat Leonie van den Udenhout Fotografie deze selectie heeft gemaakt en het beeldmateriaal naar eigen stijl heeft bewerkt. Leonie van den Udenhout Fotografie is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die niet geschikt zijn om te tonen.
3.RAW bestanden worden niet gedeeld en ook niet geleverd.

4.Leonie van den Udenhout Fotografie kenmerkt zich door een stijl die  natuurlijk, licht en warm genoemd wordt.

Maar met  Fine-art portretten heeft Leonie van den Udenhout fotografie een andere stijl die , Moody,en sfeervol wordt genoemd.

Met newborn en Fine-art portretten wordt er een uitgebreide nabewerking gedaan. Bij newborn wordt de babyacne verwijderd en het huidje verzacht en nog andere bewerkingen die de foto nodig heeft.  Ook bij Fine-art portretten wordt de nabewerking zorgvuldig en uitgebreid gedaan om tot een Fine-art portret te komen.

Boekingen

1.Een fotoshoot boeken kan geboekt worden via het contactformulier op mijn website, per email of per telefoon.

2.Offertes zijn geheel vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

3.De fotoshoot is bevestigd wanneer de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is voldaan en er schriftelijk akkoord op de algemene voorwaarden is gegeven. Deze factuur alsmede de algemene voorwaarden ontvangt u bij de bevestigingsmail met alle informatie en gegevens.

Na de fotoshoot ontvangt u een factuur met het restbedrag samen met een preview. De rest van de foto’s wordt geleverd nadat het restbedrag is betaald.

4.Eventuele reiskosten van Leonie van den Udenhout Fotografie zijn niet bij de prijs van een fotoreportage inbegrepen.

5.Het weer is een onstabiele factor. Bij bewolking en zonneschijn kunnen foto’s gemaakt worden. Echter bij regen niet vanwege bescherming  van de apparatuur. Wanneer het regent kan de shoot op locatie verplaatst worden.

6. Leonie gebruikt de gemaake foto’s voor haar website en sociale media, wil je dit niet dan kan je dit schriftelijk aangeven via het formulier wat wordt meegezonden per email en terug sturen.

Annulering Fotoshoot

Fotoshoot die zonder reden geanuleerd worden binnen 24 tot 48 uur voor de shoot word 50 % in rekening gebracht

Betalingen & levertijd

1.Door een afspraak te maken geeft u te kennen, dat u met deze betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle fotoshoots, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen.
2.Alle prijzen zijn gebaseerd op toestemming aan Leonie van den Udenhout Fotografie voor publicatie voor commercieële doeleinden, gebruik op facebook, instagram en website. Geef je geen toestemming dan wordt deze keuze gerespecteerd. Geef dit wel aan in een email.

3.De bewerking en levertijd van de foto’s is 14 dagen. De foto’s komen in een online gallerij die u alleen kunt zien. Hier kunt u uw keuze aangeven welke foto’s uw wilt ontvangen. Na ontvangst van betaling worden de hoge resolutie foto`s geleverd.

Is uw reportage niet betaald dan kan Leonie van den Udenhout fotografie geen foto’s leveren.

4.De betalingstermijn van uw factuur is 7 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien u het verschuldigde bedrag niet of niet volledig voldaan heeft binnen de betalingstermijn, wordt de levertijd verlengd.

5.Uw fotoreportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

TFP model

Heb je als TFP model gewerkt voor Leonie van den Udenhout Fotografie dan  geeft u automatisch toestemming aan Leonie van den Udenhout Fotografie dat beeldmateriaal ten alle tijde gebruikt mag worden voor gebruik van website, facebook,instagram en  publicatie voor commerciële doeleinden ed.

Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

1.Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 10 werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk aan de fotograaf te worden verteld. De fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.
2.Ivm de privacywet loopt correspondentie enkel via de opdrachtgever waarvan naam en emailadres opgegeven is in de opdrachtbevestiging. Wanneer uw contact gegevens niet gekoppeld zijn aan een opdracht/fotoshoot wordt deze niet in behandeling genomen.
3.Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is uitsluitend mogelijk als er binnen 10 dagen een officiële klacht is ingediend.
4. Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.
5. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.
6. Deelname aan een fotoreportage is volledig voor uw eigen risico.

 

 

Auteursrechten & Publicaties

1.Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Leonie van den Udenhout Fotografie. Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie, neem dan altijd vooraf contact met mij op.
2.Op geleverde foto’s rusten altijd de auteursrechten Leonie van den Udenhout Fotografie. U koopt een digitale foto of afdruk, niet de rechten op de foto. Indien u een foto wilt publiceren, moet u hiervoor altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vragen aan Leonie van den Udenhout Fotografie.

Voor persoonlijk gebruik geld dit niet.