Familieshoot

Een familieshoot op locatie

Het gezin of de familie bestaat uit mensen die belangrijk zijn in je leven. Graag leg ik jouw familie/ gezin vast in een ongedwongen sfeer, waarbij de foto’s spontaniteit bevatten.

Tijdens een familieshoot fotografeer ik jullie in de meest pure en eerlijke vorm. De band binnen een familie/gezin is vaak sterk, wat het extra bijzonder maakt om dit op een speciale manier vast te leggen. Mooie momenten worden met liefde  vastgelegd en vormen een tijdloze herinnering voor later.

Ik zorg voor een ontspannen sfeer, zodat iedereen zich prettig voelt voor de camera. In overleg kiezen we samen voor een geschikte locatie, waar iedereen zich prettig bij voelt.

Kledingadvies tijdens de familieshoot

*Stem je kleding op elkaar af, en hou het zo neutraal mogelijk, zo krijg je rust in je foto. Kies voor een kleur/en die jullie mooi vinden en bij jullie passen. Hou ook rekening mee naar welke locatie je gaat.  Vermijd hele felle kleuren, zoals bijvoorbeeld rood of geel, als een iemand dit draagt , gaat alle aandacht naar die persoon toe. Dit wil je niet, de familiefoto is voor jullie allemaal.

*Printjes :ze zijn leuk de t’shirts en rokken met printjes, maar teveel wordt al snel een overdaad.  Wat in de foto’s  iets wat rommelig kan aandoen. 

*comfartabele kleding :als je je iets draagt wat je fijn vind, komt dat ten goede van de foto.

*sleutelwoord is harmonie.

familieshoot

Prijzen voor familieshoot

1 tot 6 personen

1 uur fotografie (op locatie)

10 bewerkte foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

 

6 tot 9 personen

1 uur fotografie (op locatie)

10 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Prijs: €145,- inclusief BTW

 

10 tot 20 personen

1 uur fotografie (op locatie)

10 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Prijs: €195,- inclusief BTW

 

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com .

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

 

error: Content is protected !!