Familieshoot

Een gezinsshoot of familieshoot op locatie

Het gezin of de familie bestaat uit mensen die belangrijk zijn in je leven. Graag leg ik jouw familie vast in een ongedwongen sfeer, waarbij de foto’s spontaniteit bevatten.

Gezinsshoot voor het hele gezin

Tijdens een gezinsshoot leg ik graag de complete gezin vast in de meest pure en eerlijke vorm. De band binnen een gezin is vaak sterk, wat het extra bijzonder maakt om dit op een speciale manier vast te leggen. Mooie momenten worden met liefde en creativiteit vastgelegd.

Ik zorg voor een ontspannen sfeer, zodat iedereen zich prettig voelt voor de camera. In overleg kiezen we samen voor een geschikte locatie, waar iedereen zich prettig bij voelt.

Prijzen voor gezinsfotografie

Wanneer er voor een gezinsshoot wordt gekozen, bied ik het volgende pakket aan;

  • Maximaal 6 personen
  • 1 uur fotografie (op locatie)
  • 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €120,- inclusief BTW

Familieshoot met de hele familie

Een familieshoot zit voor interactie en leuke momenten. Net zoals bij een gezinsshoot zorg ik voor een ontspannen sfeer, zodat iedereen zicht prettig voelt voor de camera. Het genieten van het moment, de locatie en elkaar wordt op een creatieve en waardevolle manier vastgelegd.

Gezamenlijk zoeken wij naar een locatie die het beste bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan wandelen door het park, uitwaaien op het strand of misschien wel een stoere industriële locatie. In overleg is alles mogelijk en ik denk graag mee om de meest geschikte locatie voor jullie te vinden.

Prijzen voor een familieshoot

Voor een familieshoot wordt de volgende prijs gerekend;

  • Minimaal 6 personen
  • 1 uur fotografie (op locatie)
  • 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie*

Prijs: €145,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com .

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

error: Content is protected !!