Newborn shoot

Een newborn shoot een tastbare herinering voor later

Een pasgeboren kindje is iets unieks en zo bijzonder en dat leg ik met liefde vast in een newborn- shoot. Een lief klein neusje, tien kleine teentjes en een mooi handje dat jouw vinger vastpakt. Unieke, bijzondere momenten vastgelegd in herinnering voor later. Vooraf aan de shoot stuur ik jullie een email met de benodigde tips en adviezen tav de shoot.

Verloop van de sessie

Een newborn shoot is zeer speciaal en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt.

Een sessie kan hierdoor soms tot drie uur duren. Bovendien laat ik jullie pasgeboren kindje zelf bepalen welke houding hij of zij het prettigst vindt wat de mooiste beelden van jullie baby oplevert. Na de newborn shoot maak ik zorgvuldig een selectie voor jullie.

Newbornshoot

Geposeerde en lifestyle newborn shoots

Met een newborn shoot hebben jullie de keuze uit een geposeerde sessie en een lifestyle sessie.

Met een lifestyle sessie kom ik graag langs aan huis. Hier fotografeer ik jullie kindje in de eigen omgeving, waar het zich vertrouwd voelt., met oog voor detail, leg ik jullie liefde voor jullie kindje vast.   

Uiteraard zijn papa, mama en broertjes en/of zusjes meer dan welkom tijdens de shoot.

Met een geposeerde sessie fotografeer ik jullie kindje in zijn of haar prettigste poses. Ook heb ik verschillende accessoires , zoals schalen, manden, beanbag, mutsjes en kleding.

Deze sessie wordt bij mij in een verwarmde studio gehouden.  Uit eigen ervaring weet ik dat het fotograferen van jullie kindje het beste kan in de periode van 5 tot 14 dagen na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel en vind het nog heerlijk om in de foetus houding te liggen.

Veiligheid tijdens een newborn shoot

Natuurlijk is de veiligheid van jullie baby het allerbelangrijkste aspect van jullie newbornshoot.

Zo pas ik geen onnatuurlijke poses toe. Tijdens bepaalde pose wordt er soms gebruik gemaakt van een vinger of hand bij het hoofdje en worden er dan meerdere opnames van gemaakt, die later samen gevoegd worden. Tijdens de shoot is er altijd toezicht van mij of jullie. Ook de props die ik gebruik zijn van zachte materialen.

Bij ziekte/ verkoudheid is het verstandig om de newborn shoot te verplaatsen, baby’tjes zijn nog vatbaar voor ziektes van buitenaf. Dit komt doordat het immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is.

Prijzen voor een new born shoot

Voor een newborn shoot hanteer ik de volgende prijs ;

1 tot maximaal 6 personen

1 tot maximaal 3 uur fotografie

10 foto’s in hoge resolutie

Prijs: €225,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

 

Voor een newborn shoot hanteer ik de volgende prijs ;

1 tot maximaal 6 personen

1 tot maximaal 3 uur fotografie

10 foto’s in hoge resolutie

Prijs: €225,- inclusief BTW

* Indien meer foto’s gewenst kunnen deze worden nabesteld voor € 7,50,- inclusief BTW, per foto.

 

(Voor extra uren wordt €100,- per uur gerekend. Daarnaast geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Dit zit niet in de prijzen inbegrepen.)

Mocht je aangepaste wensen hebben of meer informatie willen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar leonievdudenhout@hotmail.com.

Kijk bij mijn portfolio voor mijn ervaring of volg mij via Instagram en/of Facebook

error: Content is protected !!