Review

Blije klanten van Leonie van den Udenhout Fotografie

Ilse Traets - van Rosendaal: Het lezen van Leonie haar blogs vond ik geruststellend, omdat ze hierin beschrijft hoe een fotoshoot met de baby in zijn werking gaat. Zo vond ik het fijn om te lezen dat er wordt gewerkt met witte ruis, er de tijd wordt genomen en dus niks geforceerd. Leonie is heel geduldig, gezellig en ze maakt schitterende foto’s. Ik raad haar iedereen aan.

Selina Kloosterman - de Vos: Wij hadden 02-06-19 een zwangerschapsfotoshoot bij Leonie! Tijdens de shoot had ze alle tijd van de wereld voor ons, heel fijn en totaal niet gehaast! En het resultaat? Wauw, zo blij mee!

Ronald de Jong:

We hebben een familie photoshoot met Leonie gedaan, het was een super leuke ervaring. Ze heeft ons continu tips gegeven over hoe onze foto’s er mooier zouden kunnen uitzien, zelf hadden we het allemaal nooit kunnen bedenken. Ze is heel meedenkend, geduldig en stelt iedereen op zijn gemak. Ook van mijn zoontje van 5 heeft ze een paar geweldige foto’s gemaakt zelfs toen hij er niet meer zo’n zin in had 🙂. We raden Leonie aan voor een familie photoshoot, resultaten zijn mooi en het was een leuke middag met elkaar.

Daisy kreeft:

Heel lief voor Jarno geweest 😊en een top fotograaf we zijn heel blij met de foto’s van de newbornshoot.

Mommy & Me foto voorbeelden,Newbornfoto voorbeelden,Leonie van den udenhout fotografie
Isabella Verheem
 
Samen met mijn zoontje prachtige newborn foto’s bij Leonie laten maken. Leonie was erg lief en geduldig met hem ondanks dat hij zelf wat onrustig was. Ze nam alle tijd voor ons en het resultaat mag er zijn. In haar studio is ruimte om je kindje te voeden en te verschonen. Er waren zelfs luiertjes aanwezig!
Mocht je nog twijfelen zeg ik; gewoon doen! Haar foto’s zijn een prachtige herinnering voor later!
 
 
 

Silvana Jansen

Leonie heeft super goede service en maakt mooie fotos. We zijn er erg blij mee !

Leonie van den udenhout fotografie
Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Charlotte Verkennis

Wij hebben 13 November bij Leonie een fotoshoot gedaan. Het is heel fijn om met Leonie samen te werken, ze stelt je erg op je gemak. Dit terwijl ik het nooit makkelijk vind voor de camera te staan. Krijg je fijn advies wat je kan doen en ze neemt echt de tijd voor je. Heeft een hoop leuke ideeën, maar zelf mag je ook zeker aangeven wat je wensen zijn. Daar word echt naar geluisterd en rekening mee gehouden. Leonie enorm bedankt dat je zo speciaal moment voor ons vast hebt gelegd en als ik meer foto’s nodig heb komen we zeker terug 😀

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikki Mak- Kouters.

Last minute een shoot geboekt bij Leonie voor ons geregistreerd partnerschap. We wilde dit graag in de oude suikerfabriek. Leonie is dit direct voor ons gaan regelen en heeft prachtige foto’s gemaakt. Zodra ik de foto’s zie, kijk ik verliefd terug op deze dag🥰

Shymada De Ruijter

Wat een geweldige en gezellige fotograaf is Leonie, gelijk bij binnenkomst weet ze je echt op je gemak te stellen, ook met het model meteen een goed contact. Met mij als visagiste was Leonie erg geduldig, dacht goed mee en vond het niet vervelend dat ik haar assisteerde tijdens de shoot. Leonie maakt schitterende portretten! Ik raad Leonie zeker aan als fotograaf! 🥰

Sonja Toes:

Hele mooie fotoshoot bij Leonie gehad! Ze is heel professioneel en geeft goede aanwijzingen. We voelden ons erg op ons gemak bij haar, een top fotograaf! We komen zeker nog eens terug.

Groetjes fam. Toes

Wauw wat een top vrouw.

Een warme dame met een prachtige passie. Mijn kinderen hebben er van genoten. En ik ook. Dank je wel Leonie voor alles. 😍

 Top Fotograaf!!!

Mijn dochter Fay heeft een shoot gehad bij Leonie. Het was een hele leuke shoot. Goed voorbereid , fijne sfeer, mijn dochter was erg enthousiast.