Een Gezellige Gezinsshoot in de Bergsche Heide

Datum

Na een paar keer uitgesteld te zijn door het slechte weer, konden we gisteren eindelijk de gezinsshoot laten doorgaan. Het weer was perfect droog en we verzamelden ons in de prachtige Bergsche Heide in Bergen op Zoom. Deze locatie is werkelijk een verborgen parel, met een schitterend natuurlandschap dat bestaat uit bos, zandverstuivingen en twee mooie plassen.

De hoofdrolspelers van deze shoot waren Tom, Daisy, en hun schattige zoontje Vince, een energiek mannetje van twee jaar. De stemming was ontspannen en gezellig, wat resulteerde in natuurlijke en spontane foto’s.

Een bijzonder grappig moment tijdens de shoot was toen kleine Vince me meerdere keren “oma” noemde. Dit kwam omdat hij me de dag ervoor op een feestje had gezien met mijn kleinzoon, zijn neefje. Dit zorgde voor veel gelach en spontane momenten die de fotoshoot extra speciaal maakten.

De ontspannen houding van het gezin kwam mooi naar voren op de foto’s. Mijn favoriete foto’s zijn de loopfoto’s van Tom en Daisy, waar ze Vince tussen hen in optillen en heen en weer zwaaien. Het plezier en de liefde straalden van deze beelden af en zorgden voor een prachtig familieportret.

Deze gezinsshoot in de Bergsche Heide was een groot succes. Het plezier en de liefde tussen Tom, Daisy en Vince zijn prachtig vastgelegd. Ik ben blij dat we ondanks de eerdere tegenslagen, zoals het slechte weer, toch deze mooie herinneringen hebben kunnen creëren. Dit soort momenten herinneren ons eraan waarom we zo van fotografie houden: het vastleggen van de kostbare en spontane momenten die families voor altijd zullen koesteren.

Dank je wel, Tom, Daisy en Vince, voor jullie enthousiasme en voor het delen van deze speciale dag. Het was een voorrecht om jullie familie vast te leggen op zo’n prachtige locatie.

Tot de volgende shoot!

More
articles

Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Newborn shoot, wat voor soorten fotoshoots zijn er?

Jullie zijn net ouders geworden of gaan snel ouders worden van een prachtige baby, een zoon of dochter. Herken je dat je een newbornshoot wilt