Fine-art Fotograaf

FINE-ARTFOTOGRAAF, ZEVENBERGEN,UNIEKE KINDERPORTRETTEN, KLUNDERT, ROOSENDAAL, DORDRECHT, E.O

Artistiek kinderportret

Als fotograaf heb ik een grote passie voor Fine Art fotografie van kinderen.

 Het is een stijl waarbij de focus ligt op het vastleggen van unieke portretten van kinderen die tijdloos zijn. Bij Fine Art Fotografie gebruik ik donkere achtergronden en met de subtiele belichting benadruk ik de rust en sfeer om zo een kunstzinnig en tijdloos beeld te creëren.

 

Mijn werkwijze

Tijdens mijn fotosessies  creëer ik een ontspannen sfeer waarin het kind zich op haar of zijn gemak voelt.  Tijdens de fotoshoot mag het kind van mij ook gewoon kind zijn. Uiteraard help ik jullie kind af en toe met poseren, maar altijd op een eenvoudige manier die bij hen past.

In mijn fine art fotografie gebruik ik niet veel accessoires, hooguit wat bloemen of andere kleine elementen. Zo komt de nadruk volledig te liggen op het kind zelf. 

Als fine art fotograaf is het voor mij belangrijk om emotie en sfeer in mijn beelden te leggen. Ik wil graag dat de artistieke kinderportretten de kijker raken. Bij het maken van kunstzinnige kinderportretten is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijkheid van het kind.  Ik vraag dan ook vaak van tevoren informatie aan de ouders over het kind ,zodat ik een idee krijg van zijn/haar karakter en daarop kan inspelen.

Styling

Tijdens het  maken van een artistiek portret is niet alleen de fotografie belangrijk, maar ook de styling van het kind. Ik overleg altijd met de ouders welke kleding het kind kan dragen. Het is belangrijk dat de kleding past bij het concept van de fotoshoot en dat het kind zich er comfortabel in voelt.

 

Ook het haar en de make-up van het kind zijn belangrijke aspecten om rekening me te houden. Bij jongens en meisjes kan ik het haar netjes stylen. Eventueel kan ik de meisjes van lichte make up voorzien.

Dit kan door mij zelf verzorgd worden of de ouders laten dit zelf doen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een muah . Dit is een expert op het gebied van haar en make up styling, dit is wel tegen een kostprijs.

Het doel van de styling is om de schoonheid en de persoonlijkheid van het kind naar voren te laten komen.

De nabewerking van een fine-art portret

Na de shoot besteed ik veel aandacht en zorg aan de nabewerking van het portret. Door gebruik te maken van verschillende technieken creëer ik een kunstwerk dat uniek is en een blijvende herinnering vormt voor de ouders en het kind.

Kortom, met Fine Art fotografie voor kinderen creëer ik een kunstwerk dat emoties weergeeft en een blijvende herinnering vormt voor ouders en kinderen. Ik neem de tijd om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren en besteed veel aandacht aan de nabewerking van het artstieke portret

Verschillende paketten

Ik vind het fijn om verschillende pakketten aan te bieden voor verschillende portomonees.

Het kan zijn dat jij behoefte hebt aan het basispakket, om wat foto’s af te laten drukken voor aan de muur. Of dat je juist een uitgebreid pakket wilt met een heleboel foto’s van jouw zoo of dochter en of een album.

Zo is er voor iedereen een passend pakket.

Winnaar van verschillende Awards

Voor meer artistieke portretten, zie mijn  instagram of portfolio

Prijzen voor een artistiek kindportret
Fine art 1 persoon
€275
 • 1 tot 1,5 uur fotografie (studio)
 • 3 foto's naar keuze
 • Kleding in overleg, incl de styling.
 •  
 • Online gallery
 •  
Fine art 2 personen
€ 375
 • 1 tot 1,5 uur fotografie (studio)
 • 5 foto's naar keuze
 • Kleding in overleg, incl de styling.
 •  
 • Online gallery
 •