Fine-art portret van Leonie van den Udenhout Fotografie

Fine-art Fotograaf

FINE-ARTFOTOGRAAF, KLUNDERT, ZEVENBERGEN, ROOSENDAAL, DORDRECHT, E.O

Artistiek kinderportret

Een artistiek/ fine-art kinderportret is een kunstzinnigemanier om je kind te laten fotograferen.

Het gaat om details en belichting tijdens een fotoshoot. Verder besteed ik veel tijd en aandacht aan de nabewerking. Zodat er een mooi en sfeervol beeld ontstaat.
De opzet van deze artistieke portretten  is om rust, gevoel en sfeer in de foto te leggen.

De dag van de shoot

Als jullie zijn aangekomen bij mijn studio te Klundert voor het maken van een fine-art portret. We maken eerst even kennis en kletsen wat, ondertussen drinken we ook wat lekkers.

Zodat de kinderen en ouders rustig aan mij kunnen wennen. Ik vind het heel belangrijk dat het kind zich op zijn gemak voelt. 

Vaak is dit geen probleem hoor, ik ben heel relaxed met kinderen. Dit lees ik ook vaak in de recensies.

Styling

We beginnen met de styling die ik overigens zelf doe. Vaak vraag ik van te voren aan de ouders een foto van het kind te sturen. Bij het zien van de foto krijg ik vaak een idee of een beeld hoe het kind wil fotograferen. Vanuit dat idee werk ik de styling uit. Natuurlijk in overleg met de ouders en of het kind. Want die moet zich op zijn gemak voelen.

Ook heb ik een aantal mooie handgeschilderde / geschilderde doeken die ik hier voor gebruik.

Ik begin met de kleding en het haar te stylen. ook gebruik ik wel eens make-up maar dit is altijd in overleg met de ouders.

In mijn studio heb ik een aantal setjes kleding en accesoires maar het kan ook zo zijn dat de ouders zelf wat meenemen. Maar altijd op advies van mij ivm het idee en achtergrond. Het moet allemaal bij elkaar passen.

De foto

Dan zijn we zover dat we aan het artistiek portret kunnen beginnen. De ouders kunnen fijn plaatsnemen  en ik ga met het kind de foto’s maken.Tijdens de shoot geef ik ze altijd rustig aanwijzingen wat betreft de poses. Op een kalme en rustige manier begelied ik ze door de shoot heen. En als ze iets niet goed snappen doe ik het ze voor zodat het duidelijk wordt voor hen. En heeft het kind een  eigen nbreng ook daar sta ik altijd voor open.

Ik leg het kind vast in verschillende poses voor een mooie collectie. 

Nabewerking

Voor mij begint nu het sorteren van de mooiste foto’s.

En zoals ik al eerder beschreef, besteed ik veel aandacht aan de nabewerking.

Juist dan krijgt ieder kind een eigen unieke fine-art portret.

Verschillende paketten

Ik vind het fijn om verschillende pakketten aan te bieden voor verschillende portomonees.

Het kan zijn dat jij behoefte hebt aan het basispakket, om wat foto’s af te laten drukken voor aan de muur. Of dat je juist een uitgebreid pakket wilt met een heleboel foto’s van jouw zoo of dochter en of een album.

Zo is er voor iedereen een passend pakket.

Winnaar van verschillende Awards

Voor meer artistieke portretten, zie mijn  instagram of portfolio

Awards internationaal fotoprijs
Prijzen voor een artistiek kindportret
Fine art 1 persoon
€275
 • 1 tot 1,5 uur fotografie (studio)
 • 3 foto's naar keuze
 • Kleding in overleg, incl de styling.
 •  
 • Online gallery
 •  
Fine art 2 personen
€ 375
 • 1 tot 1,5 uur fotografie (studio)
 • 5 foto's naar keuze
 • Kleding in overleg, incl de styling.
 •  
 • Online gallery
 •