Leonie van den Udenhout Fotografie
De veiligheid tijdens een geposeerde newbornshoot
Newbornfoto voorbeelden Award winning foto leonie van den Udenhout fotografie

Datum

Prachtige geposeerde newbornfoto’s met baby’s in allerlei poses. Jij wilt ze ook zo graag, een geposeerde newbornshoot maar wat jou tegen houdt is de vraag is dit wel veilig voor mijn kindje.

Waar of niet?

Laatst zei een klant tegen mij ik vind die geposeerde newbornshoots van jou echt prachtig, maar is het wel veilig.

Je ziet allerlei verschillende poses waarbij ik denk is dit wel veilig voor mijn kindje.

Als ik met mijn kindje naar jou studio kom voor een shoot dan wil ik dat er niets gebeurt met kindje,  en dat is volkomen terecht.

Dit  wilt geen een ouder, de veiligheid van jouw kind is het allerbelangrijkste voor jou.

De veiligheid tijdens een geposeerde shoot.

Zoals voor jou de veiligheid van jouw kindje het allerbelangrijkste is, is dit voor mij ook het allerbelangrijkste.

Tijdens de shoot is er altijd toezicht van iemand en meestal is dit gewoon de ouder, jouw kindje wordt nooit zonder toezicht alleen gelaten.

Poses: Elk kindje is anders en als jouw kindje zich niet prettig voelt tijdens een pose ga ik daar niet mee door. Dat jouw kindje zich fijn voelt tijdens de shoot is voor mij het allerbelangrijkste. Nu doe ik over het algemeen niet de onnatuurlijke poses, maar mocht een klant dit nu persee willen, ik weet hoe dit moet en met behulp van jou als ouders kan het veilig. Er worden dan meerder foto’s van die pose gemaakt waarbij jij als ouder of een assistente het hoofdje van het kindje telkens  op  een andere plaats vast houd. ( de fontanel wordt hierbij vermeden)

Die meerdere foto’s worden dan tijdens de fotobewerking samengevoegd, zodat je de handen dan niet meer ziet en het lijkt of jouw kindje zo zelfstandig ligt.

Maar wat in werkelijkheid dus niet zo is.

newbornfotograaf

Props:

Wat ik belangrijk vind is om bij newborn, om props te gebruiken van zachte en comfortabele materialen en producten. Props die makkelijk kunnen omvallen of breken die gebruik ik niet. Zo zijn mijn wraps, mutsjes, pakjes en beanbagdoeken van zachte materialen, waarbij jouw kindje zich behaagelijk voelt bij voelt en zich er geen pijn aan kan doen. Ook zijn ze goed uit te wassen.

Hygiëne:

Een baby is nog erg kwetsbaar voor ziektes van buitenaf. Dit komt omdat zijn  immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Daarom is het erg verstandigom vooraf aan de shoot je handen te wassen. Ook heb ik een flesje met desinfecterende handgel staan waar mee ik regelmatig mijn handen schoon maak.

Als jouw baby of ik zelf ziek of verkouden ben dan wordt de shoot verplaatst.

Door al mijn blogs te lezen over allerlei vragen omtrent newbornshoot,  krijg  je antwoord op al jullie vragen. Waardoor jij als ouders weet wat je kunt verwachten van een newbornshoot en of dit nu geposeerd is of lifestyle.

Met als resultaat , prachtige foto’s van jouw mooie baby.

En heb ik jouw angst omtrent de veiligheid van jouw kindje kunnen wegnemen?

Gratis newborn magazine

More
articles

Zwangerschapsfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Zwangerschapsshoot Klundert

Zwangerschapsshoot Klundert Naomi & Sander, de Bergse heide Ik ben Leonie en ik ben o.a. een zwangerschapsfotograaf uit Klundert. En Naomi boekte bij mij een

Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Newborn shoot, wat voor soorten fotoshoots zijn er?

Jullie zijn net ouders geworden of gaan snel ouders worden van een prachtige baby, een zoon of dochter. Herken je dat je een newbornshoot wilt

Leonie van den udenhout fotografie

De twee beste momenten voor een newborn fotoshoot

Je wilt graag een newborn fotoshoot, maar je twijfelt wat het juiste moment hiervoor is. Je stelt de beslissing uit, maar als je niet oppas

Mommy & Me foto voorbeelden,Newbornfoto voorbeelden,Leonie van den udenhout fotografie

Hoe lang duurt een newbornshoot nu eigelijk?

Intro: Je hebt zo lang gewacht totdat jouw kindje er is. En nu het er is wil je graag een newbornshoot van jouw prachtig kindje.

Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Wat gebeurt er als mijn baby gaat huilen tijdens een newbornfotoshoot.

Je kent het misschien wel je wilt zo graag een newbornfotoshoot laten doen van jouw kindje.  Maar je bent bang dat je kindje gaat huilen