De veiligheid tijdens een geposeerde newbornshoot
Newbornfotograaf te klundert, geposeerd en lifestyle

Datum

Prachtige geposeerde newbornfoto’s met baby’s in allerlei poses. Jij wilt ze ook zo graag, een geposeerde newbornshoot maar wat jou tegen houdt is de vraag is dit wel veilig voor mijn kindje.

Waar of niet?

Laatst zei een klant tegen mij ik vind die geposeerde newbornshoots van jou echt prachtig, maar is het wel veilig.

Je ziet allerlei verschillende poses waarbij ik denk is dit wel veilig voor mijn kindje.

Als ik met mijn kindje naar jou studio kom voor een shoot dan wil ik dat er niets gebeurt met kindje,  en dat is volkomen terecht.

Dit  wilt geen een ouder, de veiligheid van jouw kind is het allerbelangrijkste voor jou.

De veiligheid tijdens een geposeerde shoot.

Zoals voor jou de veiligheid van jouw kindje het allerbelangrijkste is, is dit voor mij ook het allerbelangrijkste.

Tijdens de shoot is er altijd toezicht van iemand en meestal is dit gewoon de ouder, jouw kindje wordt nooit zonder toezicht alleen gelaten.

Poses: Elk kindje is anders en als jouw kindje zich niet prettig voelt tijdens een pose ga ik daar niet mee door. Dat jouw kindje zich fijn voelt tijdens de shoot is voor mij het allerbelangrijkste. Nu doe ik over het algemeen niet de onnatuurlijke poses, maar mocht een klant dit nu persee willen, ik weet hoe dit moet en met behulp van jou als ouders kan het veilig. Er worden dan meerder foto’s van die pose gemaakt waarbij jij als ouder of een assistente het hoofdje van het kindje telkens  op  een andere plaats vast houd. ( de fontanel wordt hierbij vermeden)

Die meerdere foto’s worden dan tijdens de fotobewerking samengevoegd, zodat je de handen dan niet meer ziet en het lijkt of jouw kindje zo zelfstandig ligt.

Maar wat in werkelijkheid dus niet zo is.

 

Props:

Wat ik belangrijk vind is om bij newborn, om props te gebruiken van zachte en comfortabele materialen en producten. Props die makkelijk kunnen omvallen of breken die gebruik ik niet. Zo zijn mijn wraps, mutsjes, pakjes en beanbagdoeken van zachte materialen, waarbij jouw kindje zich behaagelijk voelt bij voelt en zich er geen pijn aan kan doen. Ook zijn ze goed uit te wassen.

Hygiëne:

Een baby is nog erg kwetsbaar voor ziektes van buitenaf. Dit komt omdat zijn  immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Daarom is het erg verstandigom vooraf aan de shoot je handen te wassen. Ook heb ik een flesje met desinfecterende handgel staan waar mee ik regelmatig mijn handen schoon maak.

Als jouw baby of ik zelf ziek of verkouden ben dan wordt de shoot verplaatst.

Door al mijn blogs te lezen over allerlei vragen omtrent newbornshoot,  krijg  je antwoord op al jullie vragen. Waardoor jij als ouders weet wat je kunt verwachten van een newbornshoot en of dit nu geposeerd is of lifestyle.

Met als resultaat , prachtige foto’s van jouw mooie baby.

En heb ik jouw angst omtrent de veiligheid van jouw kindje kunnen wegnemen?

Gratis newborn magazine

More
articles