Wat gebeurt er als mijn baby gaat huilen tijdens een newbornfotoshoot.
Newbornfotograaf te klundert, geposeerd en lifestyle

Datum

Je kent het misschien wel je wilt zo graag een newbornfotoshoot laten doen van jouw kindje.  Maar je bent bang dat je kindje gaat huilen tijdens de newbornshoot.

Wat moet je nu doen??

Je wilt zo graag die newbornfotoshoot, maar je bent zo bang dat jouw kindje gaat huilen tijdens die shoot en dan?

Jij denkt vast dat dit heel lastig is voor de newbornfotograaf en voor jezelf, want natuurlijk huilt een baby wel eens dat weet toch iedereen.

Je twijfel en twijfel maar en je kom maar niet tot een besluit en voor je het weet gaat die newbornshoot aan je neus voorbij.

Als jouw baby huilt tijden de newbornfotoshoot

Tijdens een newbornshoot kan het inderdaad wel eens gebeuren dat een baby gaat huilen, dit is totaal niet erg. Misschien wil jouw baby even eten of een schone luier. En dat kan want een newbornshoot duurt lang genoeg, met deze momenten is juist rekening mee gehouden.

En het is ook belangrijk dat jij als ouders rustig blijft, dit merkt jouw kindje. En hierdoor zal je kindje  sneller rustiger worden.

En met de ervaring die ik als moeder heb, raak ik ook hierdoor niet zenuwachtig van.

Ik zorg in mijn studio voor een wame en relaxte sfeer, zodat jouw kindje zich behagelijk voelt. Ook heb ik een witte ruis/hartslag geluid opstaan, waar jullie kindje zich door ontspant.

Maar mocht het toch niet lukken, ook geen probleem dan boeken we gewoon voor een andere newbornshoot en kijken we samen wat de beste oplossing is voor jou en je kindje.

Twijfels over de newborn fotoshooot

Je twijfelde of je wel een shoot zou boeken omdat je bang was dat jullie kindje zou huilen tijdens een newbornshoot. Maar je weet nu dat dit heel normaal is en dat tijdens een newbornshoot hier rekening mee wordt gehouden. Er is vollop tijd en ook de fotograaf heeft als moeder hier ervaring mee. Ook zijn er allerlei voorzieningen waardoor jouw kindje zich comfotabel voelt. zodat jij uiteindelijk met mooie foto’s naar huis gaat.

Newbornfotograaf,Klundert,Zevenbergen,Breda,Roosendaal,Dordrecht en omstreken

Ben jij nu nog bang dat jouw  kindje gaat huilen bij een newbornshoot?

Gratis newborn magazine

 

More
articles