Leonie van den Udenhout Fotografie
Wat gebeurt er als mijn baby gaat huilen tijdens een newbornfotoshoot.
Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Datum

Je kent het misschien wel je wilt zo graag een newbornfotoshoot laten doen van jouw kindje.  Maar je bent bang dat je kindje gaat huilen tijdens de newbornshoot.

Wat moet je nu doen??

Je wilt zo graag die newbornfotoshoot, maar je bent zo bang dat jouw kindje gaat huilen tijdens die shoot en dan?

Jij denkt vast dat dit heel lastig is voor de newbornfotograaf en voor jezelf, want natuurlijk huilt een baby wel eens dat weet toch iedereen.

Je twijfel en twijfel maar en je kom maar niet tot een besluit en voor je het weet gaat die newbornshoot aan je neus voorbij.

Als jouw baby huilt tijden de newbornfotoshoot

Tijdens een newbornshoot kan het inderdaad wel eens gebeuren dat een baby gaat huilen, dit is totaal niet erg. Misschien wil jouw baby even eten of een schone luier. En dat kan want een newbornshoot duurt lang genoeg, met deze momenten is juist rekening mee gehouden.

En het is ook belangrijk dat jij als ouders rustig blijft, dit merkt jouw kindje. En hierdoor zal je kindje  sneller rustiger worden.

En met de ervaring die ik als moeder heb, raak ik ook hierdoor niet zenuwachtig van.

Ik zorg in mijn studio voor een wame en relaxte sfeer, zodat jouw kindje zich behagelijk voelt. Ook heb ik een witte ruis/hartslag geluid opstaan, waar jullie kindje zich door ontspant.

Maar mocht het toch niet lukken, ook geen probleem dan boeken we gewoon voor een andere newbornshoot en kijken we samen wat de beste oplossing is voor jou en je kindje.

Newbornshoot
Ook tijdens een Lifestyle shoot huilt een baby wel eens, Niet erg toch? Deze baby vondt het niet leuk om uit gekleed te worden. Maar eenmaal in bad was hij lekker tevreden. Hoort er ook gewoon bij.

Twijfels over de newborn fotoshooot

Je twijfelde of je wel een shoot zou boeken omdat je bang was dat jullie kindje zou huilen tijdens een newbornshoot. Maar je weet nu dat dit heel normaal is en dat tijdens een newbornshoot hier rekening mee wordt gehouden. Er is vollop tijd en ook de fotograaf heeft als moeder hier ervaring mee. Ook zijn er allerlei voorzieningen waardoor jouw kindje zich comfotabel voelt. zodat jij uiteindelijk met mooie foto’s naar huis gaat.

Newbornfotograaf,Klundert,Zevenbergen,Breda,Roosendaal,Dordrecht en omstreken

Ben jij nu nog bang dat jouw  kindje gaat huilen bij een newbornshoot?

Gratis newborn magazine

 

More
articles

Zwangerschapsfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Zwangerschapsshoot Klundert

Zwangerschapsshoot Klundert Naomi & Sander, de Bergse heide Ik ben Leonie en ik ben o.a. een zwangerschapsfotograaf uit Klundert. En Naomi boekte bij mij een

Newbornfotograaf in Klundert, Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Dordrecht

Newborn shoot, wat voor soorten fotoshoots zijn er?

Jullie zijn net ouders geworden of gaan snel ouders worden van een prachtige baby, een zoon of dochter. Herken je dat je een newbornshoot wilt

Leonie van den udenhout fotografie

De twee beste momenten voor een newborn fotoshoot

Je wilt graag een newborn fotoshoot, maar je twijfelt wat het juiste moment hiervoor is. Je stelt de beslissing uit, maar als je niet oppas

Mommy & Me foto voorbeelden,Newbornfoto voorbeelden,Leonie van den udenhout fotografie

Hoe lang duurt een newbornshoot nu eigelijk?

Intro: Je hebt zo lang gewacht totdat jouw kindje er is. En nu het er is wil je graag een newbornshoot van jouw prachtig kindje.

Newbornfoto voorbeelden Award winning foto leonie van den Udenhout fotografie

De veiligheid tijdens een geposeerde newbornshoot

Prachtige geposeerde newbornfoto’s met baby’s in allerlei poses. Jij wilt ze ook zo graag, een geposeerde newbornshoot maar wat jou tegen houdt is de vraag