Hoe lang duurt een newbornshoot nu eigelijk?

Datum

Intro: Je hebt zo lang gewacht totdat jouw kindje er is. En nu het er is wil je graag een newbornshoot van jouw prachtig kindje. Maar herkennen jullie dat ook dat je je eigen afvraagt hoe lang een newbornshoot duurt?

Die onzekerheid

Als je net ouders bent geworden en je wilt een newbornshoot van jouw pasgebornen. Maar dat je niet weet hoe lang nu een newbornshoot duurt en wat je er van moet verwachten. Daar kan je als moeder onzeker over worden, want jij wilt dat een shoot goed verloopt of heb je wel genoeg luiertjes of flesjes mee naar de shoot.

De newbornshoot in praktijk

Als newbornfotograaf heb ik een studio aan huis te klundert, maar ben werkzaam in de regio’s Klundert, Zevenbergen, Roosendaal,Breda <dordrecht en omstreken.

Voor een newbornshoot wordt ruim de tijd voor genomen, of dit nu een lifestyle shoot is of een geposeerde shoot. De newborn shoot kan dan ook wel 2 tot3 uur duren.

Tijdens de geposeerde newbornshoot moet een onstpannen sfeer zijn in mijn studio en daarom pas ik het tempo aan, aan jouw kindje. Zodat jouw kindje zich prettig en ontspannen voelt en dan pas ga ik aan de slag met het wrappen en poseren van jouw kindje. En als jouw baby een flesje nodig heeft  of een schone luier, geen probleem.

En wat ook belangrijk is als ouders is om zelf rustig te blijven dit voelt jouw kindje namelijk ook.

Ook krijgen jullie vooraf aan de newbornshoot een folder met wat jullie mee moeten nemen en waar je rekening mee moet houden tijdens de shoot. Zo ben je goed voorberied op de shoot.

Tijdens de lifestyle newbornshoot kom ik aan huis en fotografeer ik jullie in je dagelijkse ritme. Ik stuur jullie een beetje aan maar verder laat ik jullie doen wat julie willen, ik fotografeer de knuffelmomentjes, het badje en vooral de liefde voor jullie kindje.

Beide shoots worden samen met jullie gepland hoe het beste uitkomt voor jullie en voor de shoot.

Leonie van den udenhout fotografie

Wat brengt het jullie?

Na de shoot ga ik naar huis en bewerk ik de foto reportage en zoek natuurlijk de allermooiste en liefste foto’s al  uit. Nadat jullie zelf de mooiste foto’s uit mijn serie hebben uitgezocht , hebben jullie de reportage die jullie wilde. En natuurlijk laten jullie er een vergroten voor aan de wand

Eerst was je onzeker omdatje niet wist hoe lang nu die shoot duurde en wat je kon verwachten,. Maar nu, je hebt alles gelezen is het is helder. Je weet wat je kan verwachten, je krijgt ook de juiste info vooraf aan de shoot.

Niets staat jou meer in de weg om die shoot te boeken.

Heb ik je onzekerheid weg kunnen nemen?

 

Gratis Newborn magazine

 

More
articles

Zwangerschapsshoot Klundert

Zwangerschapsshoot Klundert Naomi & Sander, de Bergse heide Ik ben Leonie en ik ben o.a. een zwangerschapsfotograaf uit Klundert. En Naomi boekte bij mij een